Ajuda a dones en atur votant al projecte Dona Impuls.

foto-vota-facebookL’estalvi solidari es un Fons econòmic que es dota amb les donacions de Caixa Popular i els seus clients per a finançar un projecte d’acció social i un altre de cooperació, ara mateix están obertes les votacions per a triar-los i Nova Feina ha presentat el número 5 «Dona Impuls».

«Dona Impuls» s’adreça a 20 dones aturades de llarga durada que es troben en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió social. L’objectiu és contribuir a la millora de l’ocupabilitat de cada dona, amb accions d’orientació sociolaboral, guiades i orientades per una coach, destinades a donar suport i acompanyar en el procés de la recerca activa d’ocupació i en la integració i el manteniment del lloc de treball.

Esperem que almenys el 40% de les usuàries accedeixen a un lloc de treball.

Però necessitem el teu vot, entra a bit.ly/DonaImpuls i vota pel nombre 5: Dona Impuls, no et costa res i ajudaràs a dones a trobar feina. Gràcies!

___________ castellano

El ahorro solidario es un Fondo económico que se dota con las donaciones de Caixa Popular y sus clientes para financiar un proyecto de acción social y otro de cooperación, ahora mismo están abiertas las votaciones para elegirlos y Nova Feina ha presentado el número 5 «Dona Impuls».

«Dona Impuls» se dirige a 20 mujeres desempleadas de larga duración que se encuentren en situación de vulnerabilidad o riesgo de exclusión social. El objetivo es contribuir en la mejora de la empleabilidad de cada mujer, con acciones de orientación sociolaboral, guiadas y orientadas por una “coach”, destinadas a apoyar y acompañar en el proceso de la búsqueda activa de empleo y en la integración y el mantenimiento del puesto de trabajo.

Esperamos que al menos el 40% de las usuarias accedan a un puesto de trabajo.

Pero necesitamos tu voto, entra en bit.ly/DonaImpuls y vota por el número 5: Dona Impuls, no te cuesta nada y ayudarás a mujeres a encontrar trabajo. Gracias!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Suscríbete a nuestra newsletter

Scroll al inicio